Elevboliger

Nyhet for deg som bor et stykke unna skolen: Fra skolestart august 2017, vil 28 nye elevboliger stå klare til bruk – i kort avstand til skolen (ca 300 m).

Utforming

Størrelsen på boligene er ca 17-23 m² og åtte har universell utforming. Det er mulig å søke om enkel- eller dobbelhybel.

Elevboligene er fordelt på to etasjer, med 14 boliger i hver etasje, i tillegg til felles vaske-/tørkerom.
Det vil bli en tilsynsordning som ivaretar sikkerhet/oppfølging av elevene som disponerer boligene 24 timer i døgnet. Vakten vil kunne nås på egen vakttelefon. Elevene vil få tilbud om rimelig frokost og lunsj/middag på skolen, og de vil få medlemskap hos Akilles treningssenter. Det blir 14 parkeringsplasser tilknyttet hybelhuset.

Utleie organiseres av Strand vgs, som også har ansvar for tilsyn.

Hvordan søke?

Du finner søknadsskjema og inntaksreglement til høyre på siden.