Elevbolig / hybel

Strand vgs disponerer 28 elevboliger i kort avstand til skolen (ca 300 meter). Hybelhuset sto ferdig høsten-17 og elevboligene er lyse og trivelige med god standard.

Utforming

Størrelsen på boligene er ca 17-23 m² og åtte har universell utforming. Det er mulig å søke om enkel- eller dobbelhybel. Pris: 4500 kr for enkelhybel og 5900 kr for dobbelhybel (2950 kr per elev).

Elevboligene er fordelt på to etasjer, med 14 boliger i hver etasje, i tillegg til felles vaske-/tørkerom.

Vi har en tilsynsordning som ivaretar sikkerhet/oppfølging av elevene som disponerer boligene. Vaktene vil kunne nås på egen vakttelefon. I skoletiden (fra 8.30-15.20) må elevene ta kontakt med skolen på tlf 51740100 eller henvende seg i resepsjonen.

Elevene får tilbud om gratis havregrøt til frokost og rimelig lunsj/middag på skolen, og de vil få medlemskap på skolens treningssenter til en redusert pris. Det er også mulighet for trening på skolen to kvelder i uken.

Det er 14 parkeringsplasser tilknyttet hybelhuset.

Utleie organiseres av Strand vgs, som også har ansvar for tilsyn.

Hvordan søke?

Du finner søknadsskjema og inntaksreglement til høyre på siden.

Det gis mulighet til å trekke søknaden om en ikke får skoleplass i juli.

Adresse:

Ryfylkeveien 1988