Havbrukssenteret er åpnet

Fredag 25. mai var dagen for den offisielle åpningen av havbrukssenteret ved skolen.

3
Det ble en festdag med mye kjekke gjester på plass og gode ord fra flere hold. En opplagt fylkesordfører, Solveig Ege Tengesdal var vertskap og sto for den høytidelige snorklippingen.
Elevene som var involvert gjorde en flott innsats. Ida Austigard Ødegård, som er leder ev elevrådet, holdt en fin tale der vi fikk elevperspektivet på utviklingen av skolen og spesielt på hvordan hun så naturbrukavdelingen som en kjekk tilvekst. Ødegård mente det var artig at også elever utenfor nærområdet nå søkte seg til Strand vgs.
4

Naturbrukelevene var engasjerte som guider for grupper av gjester og viste at de hadde mye kunnskap om drift og prosesser i senteret.
For gjestenes del var det nok artig at åpningen fant sted etter at senteret har vært i drift en stund, - det var kjekt å vise fram akvahallen med mye fisk i karene og flere ulike arter.

14
6